søndag den 17. maj 2009

Interview med Sportsdirektør Søren Mortensen

Uddrag af eksklusivt interview med
Sportsdirektør Søren Mortensen, FC Trinbrættet (red. 1973'erne)

Helt ekstraordinært har vi fået fingre i et eksklusivt interview med ovennævnte. Der har længe været meget stille om holdet, men nu løftes sløret endelig for hvad der er foregået bag kulisserne!

Hvorfor har der været så stille om holdet og den vigtige kamp ?

Vi har koncentreret os om at bringe truppen i form. Vi lader fødderne tale….

Har det været svært at sammensætte holdet ?

Enormt – der har været mange om buddet. Vi har haft en del udtagelsesstævner, men nu føler vi trupsammensætningen er på plads.

Hvad har I lagt vægt på ?

Hurtighed, taktisk forståelse og spillere der står godt og solidt på banen med en hvis tyngde…

Angående tyngde – på rygtebørsen forlyder det, at der har været strenge fysiske krav ?

Det er korrekt. Den fysiske stab har haft som krav for at komme i betragtning, at man har kunnet fremvise en BMI på 30 i 5 sammenhængende dage indenfor de sidste 3 måneder.

Det forlyder også I har været i træningslejr ?

Du er meget velorienteret. I samarbejde med BS har vi haft noget højdetræning. Primært med det formål, at få så mange spillere til at kunne løfte kroppen fra jorden. Det ser faktisk rigtig godt ud.

Hvad er jeres forcer ?

Fysikken og standardsituationer. Vi har trænet meget i speciel målspark. Få bolden ekspederet så langt op på modstanderens banehalvdel som muligt. Herved fås maksimal restitution.

Århundredes kamp forlyder det mellem FC Aldershvile og så jeres talentfulde FC Trinbrættet – hvordan ser i kampen ?

Det bliver en fantastisk oplevelse mod en meget kompetent modstander. Vores hold mangler lidt erfaring i forhold til de ”gamle”, men vi stråler af gå(i bogstaveligste forstand) på – mod.

Hvad med dommeren – Kornberg – der er en masser rygter om bestikkelse i international fodbold - har det noget på sig?

Absolut – det er kommet for at blive. Vi har gennem det sidste år været ude ved Kornberg og slå græsplæne og klippe hæk. Så vi forventer da den ene tjeneste er den anden værd……

Har I nogle trumfer i ærmet ?

Jah – det kan du tro. Vi har gjort et kæmpe scoop i transfer-vinduet her i vinters. Vi har fået tilknyttet John Burchardt som træner – taktikkens mester. Hertil er det lykkedes at tilknytte Feddersen med det ”sagnomspundne” venstreben. Han kan blive en vigtig brik i kampen specielt på dødbolde.

Hvad med resultatet – tør du komme med et bud ?

Det er svært at spå om. Der er ingen tvivl om, at Aldershvile har fået en lille fordel, som følge af at kampen er skåret ned til 2 x30 min. En del af det taktiske oplæg var baseret på det fysiske overskud de sidste 15-20 min. Vi er selvfølgelig også spændt på, om det er 7-mands mål vi skal i ??

Ellers bliver det en meget lige kamp, der bliver afgjort til sidst. Jeg vover dog pelsen og tipper en smal sejr til Trinbrættet på 6-1.

…….her blev vi så nødt til at slutte. Hele interviewet kan ses på TV-2 sputnik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar