søndag den 3. maj 2009

Indbydelsen - 1972'erne

Kære gamle RIF’er

Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.

Glem alt om Robinho, Messi, og ikke mindst Ronaldo den Røde. De funkler kun svagt i forhold til de stjernespillere, som vi præsenterer i Ringkøbing den 20. juni.

Alt er på plads. Vi er klar til kamp mod de små 73’ere. Og vi tør godt allerede nu love, at det bliver en mægtig dag i Ringkøbing.

Ansvaret for truppen er med sindsro tildelt de to kompetente herrer BJ (aka Bjarne Jensen) og Kesse (Kesse hedder Kesse). Kurt Olesen er vores holdleder og Åge Esbjerg er inviteret som maskot for begge hold.

Jørgen P (Mine Kesse) - Sleiman, Nicolai Jensen, Peter Thomasen, Per Jochumsen, Henrik Pape, Jan "Mazda" Nickelsen, Peter Arndal Lauritzen, Thomas "Busko" Larsen, Thomas Thorninger, Lars Schouenborg, Jesper Schouenborg, Jørgen Sandal Møller, Claus Bækby


Praktiske informationer

Dagens program

12.00: Vi mødes på Alkjær – Kom til tiden!

   13.00: Kick off 2x30 minutter. Står det uafgjort efter 2x30 går vi direkte i straffe. Kampen ledes af Niels Kornberg.

14.30: Restitution, forsoning og kolde øl fra baren

   18.00 - ?? Buffet, prisoverrækkelse og efterfølgende fest i Alkjærs lokaler – Nørmark har garanteret, at der er øl nok til folket.

   Deltagergebyret er kr. 300 – (buffet, trøjer, pokal m.m.) Indsæt senest 12. juni på

   Reg. Nr.: 7650 – kontonummer: 2442528 – og HUSK navn.

Vi har oprettet en fælles gruppe på Facebook for dagen i Ringkøbing. Her er det muligt at debattere på forum, oploade gamle billeder m.m. Efter kampen vil vi fylde op med billeder fra dagen. Kig forbi og deltag. http://www.facebook.com/group.php?gid=72200085767

   Husk selvtræning er en selvfølgelig. De ska’ !¤&%¤”&%”# ha’ en på frakken!

Vel mødt!

Mange hilsner

Festudvalget

Ingen kommentarer:

Send en kommentar