torsdag den 13. juni 2013

Stor sejr til 72'erne - 6-0, det glemmer vi aldrig

Lad det være sagt med det samme. 72'erne kom, spillede og sejrede, og kiggede sig aldrig tilbage efter 1-0 målet i første angreb. Der var klasseforskel i årets kamp.

72'erne føler selv, at de har været spilstyrende i de seneste opgør uden at være i stand til at høste de resultatmæssige frugter af indsatsen. Det inspirerede til en ny taktik i 2013-udgaven, hvor de gamle VILLE have sejren.

73'erne stillede i stort set stærkeste opstilling, men nævnes skal at Henry Andersen og Thomas "Mur" Thomsen ikke var med i truppen.

72'erne stillede uden en række markante profiler. Tvillingerne, Thomasen, Jocumsen, Grønlund, Pape, Mølskov m. fl. og var nødsaget til at trække på et par unge fyre, nemlig Torben Pedersen og Brian Kirkegaard.

Kampreferat.

1-0. Thorninger. Efter ca. 30 sekunder

72'erne giver bolden op. Spilles op i venstre side af Mazda og Jørgen P. Lander hos Thorninger på midten, han skyder, John Buchardt i mål redder, riposten hamrer Thorninger i kassen.

2-0. Peter Arndal Lauritzen. ca. 7. minut

Bolden spilles fornuftigt op gennem midten, og lander på højre kant, hvor Brian finder Peter ved bagerste stolpe. Peter hamrer med venstre fod bolden fladt ind under en chanceløs målmand.

3-0. Thorninger ca. 25. minut

Målet kom efter et laaaangt pres fra 73'erne, der i godt 10 min fremtvang 10 hjørnespark. En enkelt gang var de rigtig tæt på, og et mål her kunne måske have resulteret i et andet forløb af kampen.

72'erne svarede kynisk tilbage på presset. Første gang bolden bliver spillet ud af egen zone, lander den hos Thorninger, der et godt stykke uden for feltet, fanger Burchardt på det forkerte ben, der forstenet kan se bolden stryge ind ved sin højre opstander.

Pause

4-0 Thorninger. Ca. 45. minut

Målet var et resultat af den nye taktik. Thorninger var rykket længere tilbage på banen. Det betød, at han kommer ned mod forsvaret i så høj fart, at han stryger forbi, og nemt gør det til 4-0.

5-0  Sleiman ca. 50. minut

Brian varmer bolden på midten. Peter Lauritzen råber højt "nå ok, så tager jeg sgu et overlap", får bolden stukket ned på kanten af feltet, og finder Sleiman ved bagerste stolpe. Sleiman header den elegant ind ved roden af stolpen.

6-0. Tommy Refstrup ca. 56. minut.

73'erne havde lagt sig fuldstændig ned, og får nu også de trælse mål i mod sig. Bolden hopper rundt i feltet, og de kan ikke få den sparket væk. Tommy nærmest kaster sig over bolden, der på finurlig vis, og til stor frustration for de små, finder vej til netmaskerne.

En total triumf for 72'erne, og en kæmpe nedtur for 73'erne, der bortset fra en kort opblomstring og en masse hjørnespark, var helt væk.

Med sejren fik 72'erne reduceret til 2-3 i den samlede stilling.

Årets Åge Esbjerg Pokal i form af vores flotte RIF trøje gik til Thorninger, der fik 15 stemmer. Der var også stemmer til Sleiman, Jørgen P og Veise.

Tak til Jens Fisker, der dømte kampen, og tak til Karin og Knud i køkkenet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar